Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/39/d404390671/htdocs/oddssvenska.com/wp-includes/post-template.php on line 284
Odds svenska logo

Unibet TV

UNIBET TV – DIREKTUPPSPELNING

Unibet TV

Titta på live sportevenemang gratis – det finns hundratals varje månad. Du behöver bara ha lite pengar på ditt Unibetkonto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna.

Streamade evenemang anges i kalendern med en TV ikon, men du kan också filtrera kalendern för att bara se streamade evenemang genom att markera ”Unibet TV” kryssrutan.

Måste jag betala för direktuppspelning på Odds?

Nej, Unibet TV är gratis. Du behöver bara vara registrerad kund, vara inloggad och ha lite pengar på kontot. Om ditt konto är tomt, kommer du fortfarande att kunna titta på streaming om du har placerat en satsning inom de senaste 24 timmarna.

Ibland kanske vi måste införa en avgift för ett visst evenemang för att täcka ovanligt höga kostnader för att tillhandahålla sändning. Detta kommer alltid att vara tydligt markerat.

Varför kan jag inte hitta ett Livebetting evenemang som är planerat i Odds kalender?

Klicka Har!

Ibland kan evenemang som var planerade i vår livebettingkalender tas bort eller avbrytas när evenemanget pågår. Detta beror i allmänhet på tekniska frågor, såsom brist på TV-sändningar.

Vilken försening sker på Odds Livebetting direktuppspelning?

Fördröjningen är mindre än 10 sekunder i de flesta fall (liknande direktsänd TV), men ibland kan den vara längre. Hastigheten på ditt bredband kan påverka längden på förseningen.
Unibet erkänner inte eller tar något ansvar för om resultattavlan eller livescore uppdateringen är fördröjd eller felaktig. Det är ditt ansvar att informera dig om resultatet.

Vad gör jag om Odds live videosändning har slutat eller gått ut?

Om din live videosändning försvinner kan det vara bara ett tillfälligt avbrott i anslutningen.
Du kan starta om streamingen genom att klicka på evenemangslänken igen eller uppdatera webbläsaren. Om du har en internetanslutning som är högre än 1 MB, men du fortfarande upplever mycket buffrande när du tittar på streaming, är problemet mest sannolikt orsakat av överbelastning på nätet via din internetanslutning.
Du behöver också installera den senaste versionen av din webbläsare och se till att du har Flash på ditt system.Sportsbetting Tags:


Topp Sportsbook:

Bet365 Sportbetting Unibet Odds Redbet Odds

Topp Live Odds:

Betsson Svenska Odds Betway Sports William Hill Sport Betting Nordicbet sports odds Unibet livesports

Topp Odds Erbjudanden:

Betsafe Sportsbook


Topp Sport Betalningsmetoder:

Betalningsmetoder