Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/39/d404390671/htdocs/oddssvenska.com/wp-includes/post-template.php on line 284
Odds svenska logo

Unibet lanserar nytt reklamkoncept

Unibet Sverige

Folket Sthlm har tagit fram ett nytt reklamkoncept för Unibet. I filmerna får man följa fyra vänner som är intresserade av sport och spel. Konceptet kommer att lanseras med sex filmer fram till slutet av året och fortsätta med flera filmer samt print- och digitallösningar under 2014.

Unibet Odds

Filmerna skildrar de fyra vännernas vardag i en lägenhet och de olika situationer som uppstår. Deras gemensamma intresse är att titta och spela på sport, men de har däremot lite olika uppfattningar om hur man ska spela för att vinna och ha roligt.

Det nya konceptet kommer att användas i samtliga kanaler och innebär ett nytt manér i både print och online. Dessutom kommer Unibets ambassadörer, till exempel Glenn Hysén, Alexander Gustafsson, Therese Alshammar och Victor Hedman, att användas i kommunikationen.

Konceptet är framtaget av Folket Sthlm och filmerna är producerade av Folket Sthlm och Bright film. För regi står Jacob Seth Fransson, som bland annat är en av skaparna till Solsidan och regissör för Kontoret, samt Marcus Evertsson, kreativt ansvarig för Unibet hos Folket Sthlm.

– Vi tror verkligen att det nya konceptet kommer att fortsätta att positionera Unibet som Sveriges främsta spelbolag. För oss har det varit otroligt viktigt att skapa kommunikation som underhåller mottagaren eftersom vår övertygelse är att det gör att den når fram. Vi ser detta koncept som ett långsiktigt sätt att bygga Unibets varumärke och skapa försäljning, säger Marcus Evertsson, partner på Folket Sthlm.

Om Unibet
Unibet grundades 1997 och är ett onlinebaserat spelbolag noterat på Nasdaq OMX Nordiska Börs i Stockholm. Unibet är en av de största privata speloperatörerna på den europeiska marknaden och erbjuder spel på 27 olika språk via www.unibet.com. Unibet erbjuder odds genom Kambi Sports Solutions

Klicka Har!Sportsbetting Tags:


Topp Sportsbook:

Bet365 Sportbetting Unibet Odds Redbet Odds

Topp Live Odds:

Betsson Svenska Odds Betway Sports William Hill Sport Betting Nordicbet sports odds Unibet livesports

Topp Odds Erbjudanden:

Betsafe Sportsbook


Topp Sport Betalningsmetoder:

Betalningsmetoder