Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/39/d404390671/htdocs/oddssvenska.com/wp-includes/post-template.php on line 284
Odds svenska logo

Tyskland Italien live odds

Oddsen på EM 2012 – Tyskland v Italien

Tyskland Italien EM 2012

Spelbolagens bästa odds för matchen Tyskland v Italien den 28 juni 2012 i Fotbolls-EM 2012. Liga/Cup: Fotbolls-EM 2012. All information om matchen Tyskland v Italien den Torsdag 28 juni 20:45 i Narodowy Stadium i fotbolls EM 2012 i Polen och Ukraina.

Tyskland

Tyskland tillhör i vanlig ordning de riktigt tunga favoriterna till EM-guldet. Tyskland är ett lag som har det mesta och man har en god mix mellan rutinerade rävar och entusiastiska ungdomar. Tyskland har i Bastian Schweinsteiger en av turneringens mest underskattade spelare och fungerar mittfältaren går tyskarna i vanlig ordning långt.

LIVE ODDS på Tyskland v Italien – 1: 1.90 X: 3.40 2: 4.50 – Spela nu!

Italien

Trots problem i både landet och ligan står sig det italienska landslaget starkt. I EM i Polen/Ukraina får Italien ses som en outsider som kan överraska, precis som man gjorde i VM i Tyskland 2006 då man vann hela turneringen. Antonio Cassano var den store kvalkungen, men efter sjukdomsproblem under hösten är det osäkert om han kommer till spel i EM. I vanlig ordning dirigerar målvakten Gianluigi Buffon styrkorna, assisterad av viktiga pjäser som Daniele de Rossi, Andrea Pirlo och Giorgio Chiellini.

Klicka Har!

RankingRanked 4.4 out of 5 by 22 voters.


Sportsbetting Tags:


Topp Sportsbook:

Bet365 Sportbetting Unibet Odds Redbet Odds

Topp Live Odds:

Betsson Svenska Odds Betway Sports William Hill Sport Betting Nordicbet sports odds Unibet livesports

Topp Odds Erbjudanden:

Betsafe Sportsbook


Topp Sport Betalningsmetoder:

Betalningsmetoder