Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/39/d404390671/htdocs/oddssvenska.com/wp-includes/post-template.php on line 284
Odds svenska logo

Tjeckien Portugal odds

Oddsen på EM 2012 – Kvartsfinaler – Tjeckien v Portugal

tjeckien portugal

Spelbolagens bästa odds för matchen Tjeckien v Portugal den 21 juni 2012 i Fotbolls-EM 2012. Liga/Cup: Fotbolls-EM 2012. All information om matchen Tjeckien v Portugal den Torsdag 21 juni 20:45 i Narodowy Stadium i fotbolls EM 2012 i Polen och Ukraina.

Tjeckien

Tjeckien är ett land som inte riktigt nått upp i samma klass under de senaste åren som när Pavel Nedved anförde styrkorna under de 00-talet. Kvalitet finns dock i laget i form av Tomáš Rosický, Petr Čech och Jaroslav Plašil. De riktigt stora fältherrarna saknas och Tjeckien lär få svårt att uträtta några stordåd i EM-slutspelet.

Portugal

Portugal har inte varit speciellt imponerande i kvalspelet men när det drar ihop sig till slutspel kan man aldrig räkna bort portugiserna. Inte med offensiva krafter som Cristiano Ronaldo, Nani och João Moutinho i laget. De har axlat manteln från ikoner som Luis Figo och Rui Costa lämnat över. I kvalet har dessutom Hélder Postiga klivit fram som en pålitlig målskytt. Försvaret är akilleshälen som förbundskapten Paolo Bento måste får ordning på.

Bäst odds på Tjeckien v Portugal – 1: 5.00 X: 3.60 2: 1.75 – Spela nu! 100% bonus

Klicka Har!

RankingRanked 4.6 out of 5 by 9 voters.


Sportsbetting Tags:


Topp Sportsbook:

Bet365 Sportbetting Unibet Odds Redbet Odds

Topp Live Odds:

Betsson Svenska Odds Betway Sports William Hill Sport Betting Nordicbet sports odds Unibet livesports

Topp Odds Erbjudanden:

Betsafe Sportsbook


Topp Sport Betalningsmetoder:

Betalningsmetoder