Odds svenska logo

Stopptidsförsäkring på Unibet

Unibet’s prisbelönta utbud av sportspel, casino, poker samt bingo produkter finns att spela på direkt via vår hemsida för mobila enheter.

Stopptidsförsäkring på Unibet

BETTA ONLINE MED STOPPTIDSFÖRSÄKRING!

Efter sommarens VM i Brasilien, där vi betalade tillbaka mer än 120 000 spel, är stopptidsförsäkringen tillbaka. Unibets betting online-erbjudande varar hela säsongen 2014/2015.
Det var många som var glada över Unibets stopptidsförsäkring i VM-slutspelet. De som älskar betting kan glädje sig över att erbjudandet nu också gäller Premier League och Champions League – två ligor där vi har vittnat en lång rad mål på övertid. När du bettar online hos Unibet är du med andra ord säker mot förluster och besvikelser på stopptid.

Unibet erbjuder dig upp till 1200kr i bonus när du blir medlem nu!
HÄMTA BONUS.

Bort med nagelbitande och hjärtan i halsgropen!

Helt konkret betyder stopptidsförsäkringen att vi betalar tillbaka alla pre-match spel som du har satt på rätt resultat upp till 750 kr. HT/FT samt första och sista målgörare i Champions League och Premier League hela 2014/2015-säsongen, om det blir mål på stopptid. Tiden då du rev dig i håret fram till slutsignalen är ett minne blott, och när klockan passerar 90 minuter kan du nu numera dra en lättnadens suck. Betting online har aldrig varit enklare.

Lavin av stopptidsmål

Under den sista tiden har vi fått vittna en mängd stopptidsmål, såväl i Premier League som i Champions League. Det finns en hel uppsjö exempel att nämna. Steven Fletcher sparkade in bollen i nätet i bortamatchen på Crystal Palace fem minuter in i stopptiden. Lukas Podolski räddade Arsenal mot poängtapp i Champions League mot Anderlecht i den 91:a spelminuten. Basel blev i samma turnering tvungna att se sig slagna efter ett mål 10 minuter in i övertiden, på bortaplan mot Ludogorets. Allt som allt finns det många anledningar till att jubla över att stopptidsförsäkringen är tillbaka. Betting online blir plötsligt mycket roligare!

Det är viktigt att komma ihåg att erbjudandet inte gäller för övertid i Champions League-slutspelet, men däremot all stopptid utöver de ordinarie 90 minuterna. I Champions League gäller stopptidsförsäkringen från och med gruppspelet.

Betta Online med stopptidförsäkring!
Spela nu!Sportsbetting Tags:


Topp Sportsbook:

Bet365 Sportbetting Unibet Odds Redbet Odds

Topp Live Odds:

Betsson Svenska Odds Betway Sports William Hill Sport Betting Nordicbet sports odds Unibet livesports

Topp Odds Erbjudanden:

Betsafe Sportsbook


Topp Sport Betalningsmetoder:

Betalningsmetoder