Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/39/d404390671/htdocs/oddssvenska.com/wp-includes/post-template.php on line 284
Odds svenska logo

Spela på Spanien Frankrike – Euro 2012

Oddsen på EM 2012 – Kvartsfinaler – Spanien v Frankrike

Spanien Frankrike Euro 2012

Spelbolagens bästa odds för matchen Spanien v Frankrike den 23 juni 2012 i Fotbolls-EM 2012. Liga/Cup: Fotbolls-EM 2012. All information om matchen Spanien v Frankrike den Lördag 2012-06-23 i Donbass Arena i fotbolls EM 2012 i Polen och Ukraina.

Spanien

Spanien är både regerande europa- och världsmästare och man är återigen favoriter till ett vinna EM. Studerar du spelartruppen och spelarnas klubbar är det lätt att förstå varför. Landslaget är uppbyggt på Barcastjärnor som Xavi, Andres Iniesta, David Villa och Cesc Fabregas och tillsammans med Reals Xabi Alonso, Sergio Ramos och Iker Casillas bildar man ett suveränt landslag. Då har vi inte ens nämnt Manchester Citys David Silva som kan bli ett stort utropstecken i EM.

Bäst odds på Spanien v Frankrike – 1: 1.85 X: 3.50 2: 4.50 – Spela nu! 100% bonus

Frankrike

Frankrike har alla förutsättningar att fajtas om EM-guldet men trots att man bytt ut den så kritiserade förbundskaptenen Raymond Domenech mot Laurent Blanc får man inte alla bitar att falla på plats. Fransmännens trupp är dock inte lika namnkunnig som för ett par år sedan. I EM kommer ett stort ansvar att vila på namn som Karim Benzema, Franck Ribery och Samir Nasri.

Klicka Har!

RankingRanked 4.8 out of 5 by 14 voters.


Sportsbetting Tags:


Topp Sportsbook:

Bet365 Sportbetting Unibet Odds Redbet Odds

Topp Live Odds:

Betsson Svenska Odds Betway Sports William Hill Sport Betting Nordicbet sports odds Unibet livesports

Topp Odds Erbjudanden:

Betsafe Sportsbook


Topp Sport Betalningsmetoder:

Betalningsmetoder