Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/39/d404390671/htdocs/oddssvenska.com/wp-includes/post-template.php on line 284
Odds svenska logo

Spel på fotboll

Spel på fotboll

Spel på fotboll

Odds på fotboll

Hos bwin, en av de största bettingportalerna på Internet hittar du spelerbjudanden på fotbollsmatcher inom Europa och hela världen. VM, Bundesliga, Premier League, Serie A, Ligue 1 och dessutom Champions League, UEFA-Cupen och EM: bwin erbjuder odds på fotboll för varje tillfälle.

Och det bästa är att du vid toppevenemang även kan placera dina spel live!

Sportspel

Förutom följande specialspelregler gäller de vanliga spelreglerna. Specialreglerna har dock prioritet framför de allmänna reglerna.

1.) Rätt matchresultat: Om det faktiska matchresultatet inte erbjudits som spelalternativ anses alla spelplaceringar som förlorade. Det finns ett alternativ “Andra på begäran” som betyder att odds på kundens begäran kan erbjudas för deltagare som inte visas i den ursprungliga deltagarlistan.

2.a) Vilken av dessa spelare gör det första målet? (reguljär speltid): Regleringen av detta spel utgår från den spelare som gör det första ej bortdömda målet. Om matchen vid någon tidpunkt avbryts räknas det första icke-bortdömda målet. Om inga mål har gjorts när matchen avbryts är allt spel ogiltigt. Om en spelare inte har kommit in på spelplanen innan det första målet görs anses spelaren vara en “icke-startande”. Allt spel på denna spelare är ogiltigt.

“Självmål” Om det första målet är ett “självmål” är det här det vinnande alternativet. Om självmålet görs av en spelare som ingår som spelalternativ i “Första spelare som gör mål” så räknas INTE självmålet för denne spelare, vilket betyder att allt spel på spelare som gör första målet är “förlorat”, utom när det gäller spelare som inte kommit in på plan innan det första målet gjordes; dessa spelare anses som “icke-startande”. Allt spel på dessa spelare är ogiltigt.

“Inte på listan”: Om det första målet görs av en spelare som inte finns med på listan över spelare som det går att spela på är alla spelplaceringar “förlorade”, utom placeringar på spelare som inte kommit in på plan innan det första målet gjordes; dessa spelare anses som “icke-startande”. Allt spel på dessa spelare är ogiltigt.

“Andra på begäran”: Det finns ett alternativ “Andra på begäran” som betyder att odds på kundens begäran kan erbjudas för spelare som inte visas i den ursprungliga spelarlistan. Om sådana odds erbjudits för en spelare som inte har kommit in på spelplanen innan det första målet görs anses spelaren vara en “icke-startande”. Allt spel på denna spelare är ogiltigt.

2.b) Vilken av dessa spelare gör sista målet? (reguljär speltid): Regleringen av spelet utgår från den spelare som får in det sista ej bortdömda målet. Om matchen vid någon tidpunkt avbryts är allt spel ogiltigt. Om en spelare inte alls kommer in på planen innan sista målet gjorts, kommer han att klassas som ”icke startande”. Alla spel på denne spelare kommer att vara ogiltiga.

“Självmål”: Om det sista målet är ett “självmål” är det här det vinnande alternativet. Om självmålet görs av en spelare som ingår som spelalternativ i “Sista spelare som gör mål” så räknas INTE självmålet för denne spelare, vilket betyder att spel på specifika spelare i spelalternativet “Sista spelare som gör mål” är “förlorat” om det inte är spelare som inte kommit in på plan under matchen; dessa spelare anses som “icke-startande”. Allt spel på dessa spelare är ogiltigt.

“Inte på listan”: Om det sista målet görs av en spelare som inte finns med på listan över spelare som det går att spela på är allt spel “förlorat”, utom när det gäller spelare som inte kommit in på plan under matchen; dessa spelare anses som “icke-startande”. Allt spel på dessa spelare är ogiltigt.

“Andra på begäran”: Det finns ett alternativ “Andra på begäran” som betyder att odds på kundens begäran kan erbjudas för spelare som inte visas i den ursprungliga spelarlistan. Om sådana odds erbjudits för en spelare som inte har kommit in på plan under matchen anses spelaren vara en “icke-startande”. Allt spel på denna spelare är ogiltigt.

2.c) Vilken spelare gör mål i matchen? (reguljär speltid): Det här gäller alla spelare som gör ett giltigt mål. Om en spelare inte alls kommer in på planen under matchen, kommer han att klassas som “icke startande“ – alla spel på den här spelaren blir då ogiltiga. Om matchen när som helst plötsligt skulle avbrytas, gäller fortfarande alla spel.

Självmål räknas inte.

“Andra på begäran“: Det finns en möjlighet “Andra på begäran“, som betyder att om kunder kan få odds på spelare som inte finns bland de listade spelarna. Om sådana odds erbjuds och spelaren inte kommer in på plan under matchen, kommer spelaren att klassas som “icke startande“. Allt spel på denna spelare är ogiltigt.

3.) Över/Under för matchomgångar: Alla matcher som har skjutits på obestämd tid eller ställts in tilldelas 2 mål. Om, på en viss dag/i en spelomgång, tre eller fler matcher i samma mästerskap/tävling skjutits på obestämd tid eller ställts in ogiltigförklaras allt spel.

4.) Totalt antal mål: Detta spel inkluderar skjutna straffar och självmål under reguljär matchtid (inklusive tilläggstid). Eventuell extratid och straffavgöranden ingår inte i spelutvärderingen, såvida inget annat anges.

5.) Turneringsvinnare: Om laget på vilken spelplaceringen gjorts misslyckas med att kvalificera sig, drar sig ur eller diskvalificeras anses alla spelplaceringar på detta lag som förlorade.

6.) Första tränarbyte: Spel kan placeras fram till det första officiella tillkännagivandet om ett tränarbyte. Spel som placeras efter det första tillkännagivandet är ogiltigt.

7.) Första gula/röda kort: Utöver “Resultat” för lag A och lag B erbjuds även alternativet “båda samtidigt”. Det alternativet inträffar när spelet inte fortsätter mellan den första och den andra varningen med gult kort (eller den första och andra utvisningen). Exempel: En spelare från lag A får gult kort för en foul. Om en spelare från lag B ger tillbaka med en hämnande foul – innan spelet fortsätter (frisparken har tagits emot) – och också får ett gult kort inträffar alternativet “båda samtidigt”.

8.) Halvtidsspel:

8.a) Allt spel på resultat som inträffar under första halvlek gäller perioden från matchstart till slutet av första halvlek.

8.b) Allt spel på resultat som inträffar under halvtidspausen gäller perioden mellan slutet av första halvlek och början av andra halvlek.

8.c) Allt spel på resultat som inträffar under andra halvlek gäller perioden från det att andra halvlek börjar till det att den slutar.

8.d) Vad som är början/slutet av halvleken anges av domarens vissla, som startar/avslutar respektive halvlek.

8.e) Inga kort som visas efter det att matchen blåsts av efter reguljär matchtid räknas. Alla kort som visas under halvtidspausen räknas in i det totala matchresultatet men inte i resultaten för de enskilda halvlekarna.

9.) Gula och röda kort:

9.a) Alla “röda” och “gula” kort som visas för spelare räknas för spelutgången (oavsett om spelarna är involverade i spelet eller de sitter på bänken). Eventuella kort som visas för “icke-spelande” personal räknas INTE.

9.b) Gula och röda kort i förlängningen: kort visade mellan slutsignalen och starten på förlängningen räknas inte.

9.c) Gula och röda kort som visas efter att den ordinarie speltiden är över gäller inte för spel som syftar till den ordinarie speltiden.

10.) Lag som vinner båda halvlekarna: För att vinna detta spel måste ett lag vinna båda halvlekarna med mål som gjorts i respektive halvlek.

11.) Summan av målskyttarnas tröjnummer: Detta spel regleras utifrån den sammanlagda summan av målskyttarnas tröjnummer för varje mål som görs på reguljär speltid (inklusive eventuell tilläggstid för skada), såvida inget annat anges. Om en spelare gör mer än ett mål räknas hans tröjnummer för varje mål han gör. Självmål räknas inte för spelutgången.

12.) Spelare som gör flest mål i matchen: Spelaren måste ingå i startelvan när matchen startar för att placerade spel skall stå. Om någon av eller båda spelarna inte ingår i sitt lags startelva är allt spel ogiltigt.

13.) Självmål:

13.a.) Lag: När det gäller spel på lag, räknas självmål alltid för det lag som får tillgodoräkna sig målet i matchen. För regleringen av placerade spel så får lag B tillgodoräkna sig ett mål om t. ex. en spelare i lag A gjort ett självmål.

13.b) Spelare: För regleringen av spel som placeras på enskilda spelare räknas inte självmål.

13.c) För alla andra spelplaceringar som involverar mål räknas självmål för spelutgången, om inget annat anges.

14.) Görs de flesta målen av anfallare, mittfältare eller backar? Regleringen av detta spel utgår från de positioner som listas av UEFA/FIFA. Självmål räknas inte för spelutgången.

15.) Hur görs det första målet? Frispark är en möjlighet om frisparkstagaren själv gör mål direkt på frisparken och även namnges som målskytt. Alla gjorda mål som inte är ett “självmål”, en direkt “frispark”, en “straffspark” eller en “nick” anses som ett skott. Det betyder att när bollen skickas in i målburen som icke-bortdömt mål från någon del av kroppen utom huvudet och inte är ett “självmål”, en direkt “frispark” eller en “straffspark” så anses det vara ett skott. Denna regel gäller även för spel på efterkommande mål.

16.) Totalt antal gula/röda kort: Om en spelare utvisas efter 2 gula kort räknas detta som 2 gula kort och 1 rött vid regleringen av placerade spel. Om matchen av någon anledning avbryts är allt spel ogiltigt såvida inte högsta möjliga total som det går att spela på redan har nåtts när matchen avbryts.

17.) Inom spel på målskyttar i en turnering (t. ex. Målskytt med flest mål, Målskytt Head-to-Head, …), gäller mål som görs i förlängningen när utvärderingen görs. Såvida inget annat anges räknas dock inte mål som gjorts inom straffläggning (avgörandet efter 120 minuters speltid).

18.) Domslut: Alla domslut av match- och linjedomare måste genomföras för att de skall räknas för utgången av placerade spel.

Exempel 1: Domaren ändrar ett domslut efter att ha rådgjort med en av sina assistenter. Det beslut som slutligen genomförs påverkar regleringen av placerade spel.

Exempel 2: En spelare har sparkat bollen över sidolinjen men domaren blåser för halvlek/blåser av matchen innan inkastet gjorts. I detta fall räknas inte inkastet för utgången av placerade spel. Detta gäller alla skeenden som det går att spela på.

19.) Hur är spelförloppet?: Detta spel regleras med utgångspunkt från det lag som är först att ta ledningen i kombination med slutresultatet i slutet av den reguljära speltiden (inklusive tilläggstid för skada), oavsett hur ofta ledningen förändras däremellan.

20.) Fantasy Football: De nominerade matcherna måste spelas på planerat datum för att placerade spel skall stå. Om den ena eller båda matcherna inte spelas på planerat datum är allt spel ogiltigt.

21.a) Gjorda mål i en speciell 15-minutersperiod: Spelen bestäms enligt den exakta tidpunken som målet görs enligt klockan som visas i TV-sändningen.

21.b) Antalet slagna hörnor i en speciell 15-minutersperiod: Spelen bestäms enligt den exakta tidpunken som hörnorna slås enligt klockan som visas i TV-sändningen.

22.) Nedflyttningslag: Detta spel gäller vilka lag som kommer att hamna på nedflyttningsplatserna i slutet av säsongen. Alla framtida förändringar, som eventuellt inträffar, oavsett orsak, är irrelevanta för spelutgången.

23.) Kommer spelare X att få ett gult kort (ordinarie speltid)? Spelaren måste vara i sitt lags startelva när matchen börjar, för att spelet ska gälla. Om spelaren inte är i sitt lags startelva, stryks samtliga spel.

24.) Hat-trick:Om en spelare gör fler än tre mål i en match under ordinarie speltid räknas detta som hat-trick i vadslagningssammanhang.

25.) Hur många mål blir det i Liga X (matcher som spelas den X)? Du spelar om totalt antal gjorda mål i samtliga matcher en viss dag. Endast matcher som spelas den dagen (enligt liga-schemat) räknas. Om en match blir skjuten eller ytterligare matcher läggs till schemat efter att de första oddsen offentliggjorts förklaras samtliga spel som ogiltiga. Skulle en match avbrytas innan den är färdigspelad förklaras även då samtliga spel för ogiltiga.

26.) Vilka går vidare? Om en match i den aktuella spelomgången flyttas fram kommer det placerade spelet att kvarstå. Regeln B1. (framflyttningar “72 timmars”-regeln) gäller inte här.

27.) Handikapp sammanlagd ligavinnare: en ny tabell skapas i slutet av säsongen som baserar på den officiella säsongstabellen – varje lag kommer att tilldelas ett antal poäng som listas bredvid lagnamnet i spelerbjudandet. Spelen utvärderas enligt denna tabell.

28.) bwin bonusmatcher: Den här kategorin innehåller utvalda matcher där specialodds erbjuds – oddsen för de här spelen är högre än de som erbjuds för samma spel som en del av det reguljära spelerbjudandet. Spel placerade i den här kategorin måste vara multispel bestående av minst tre spel, kombinationer är endast möjliga inom den här kategorin.

29.) Scorecast (Första målskytt/Rätt resultat): Det här spelet utvärderas med hänvisning till matchens första målskytt och matchens resultat efter ordinarie speltid. Om en spelare inte har gått in på spelplanen innan det första målet har gjorts kommer denna spelare att ses som icke-deltagande. Alla spel på dennaSportsbetting Tags:


Topp Sportsbook:

Bet365 Sportbetting Unibet Odds Redbet Odds

Topp Live Odds:

Betsson Svenska Odds Betway Sports William Hill Sport Betting Nordicbet sports odds Unibet livesports

Topp Odds Erbjudanden:

Betsafe Sportsbook


Topp Sport Betalningsmetoder:

Betalningsmetoder