Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/39/d404390671/htdocs/oddssvenska.com/wp-includes/post-template.php on line 284
Odds svenska logo

Riskfritt spel och chans att vinna biljetter till Sverige – Portugal!

sverige-portugal

Hela Sverige håller andan när det ikväll blir kamp på Estadio da Luz i Lissabon. Självklart handlar det om Playoff till VM och självklart håller vi tummarna för våra svenska hjältar!

Oddsen talar för Portugal till 1,58! Kan Sverige överraska och vinna betalar det hela 6,00 gånger pengarna. Besök oddslobbyn för att hitta alla de hetaste spelen!

Spela för minst 100 kr i mobilen på matchen Portugal – Sverige så bjuder vi dig på ett riskfritt spel till returen på tisdag. Du kan spela innan matchen eller Live under matchens gång. Men det räcker inte med det vi lottar även ut åtta biljetter till returmatchen på Friends Arena på tisdagen. Oddset måste vara över 1,20 för att spelet ska gälla.
FÅ RISKFRITT SPEL OCH VINN BILJETTER TILL RETUREN!

Spänningen ligger tät inför Sveriges första VM-kvalmöte med Portugal. För att göra det ännu mer spännande kommer Unibet att ge dig 100 kr i riskfritt spel på hemmareturen mot Portugal och dessutom har du chansen att vinna två biljetter till returen på Friends Arena.

Spela för minst 100 kr i mobilen på Portugal-Sverige från 00.01 till 23.59 fredagen den 15 november och du får ett riskfritt spel på kontot tisdagen den 19 november då returen spelas. Totalt lottar vi ut åtta biljetter till returen till fyra vinnare som spelar för minst 100 kr i mobilen på Portugal-Sverige.

Heja Sverige!

Klicka Har!Sportsbetting Tags:


Topp Sportsbook:

Bet365 Sportbetting Unibet Odds Redbet Odds

Topp Live Odds:

Betsson Svenska Odds Betway Sports William Hill Sport Betting Nordicbet sports odds Unibet livesports

Topp Odds Erbjudanden:

Betsafe Sportsbook


Topp Sport Betalningsmetoder:

Betalningsmetoder