Odds svenska logo

Odds tips fotboll

Odds tips fotboll på Betsson

odds tips fotboll

Dubbla din insättning upp till 1000 kr

Oavsett viken tid på året, oavsett viken sport… Betsson har det du letar efter. Betssons oddssektion är det bästa stället för online spel för sportälskare över hela världen. Hitta vinnarkänslan hos Betsson på din dator, surfplatta eller mobil var som helst – när som helst.

Gör din första insättning på 1000 kr så får du 2000 kr att spela för. Ta chansen att dubbla spelkassan redan innan du har lagt ditt första spel!

Redan kund?

Registrera dig på Betsson Odds och få 100 % upp till 1000 kronor bonus. Hämta din första insättningsbonus nu!

Betsson fotboll guide

Minst 80 minuter av matchen måste ha spelats för att spel ska anses giltiga. Alla spel gäller för normal matchtid om inget annat anges. Normal matchtid definieras enligt respektive arrangerande organisation, om ingen arrangerande organisation finns gäller 2×45 minuter inklusive tilläggstid som normal matchtid. Alla spel där resultatet är slutgiltigt före normal matchtid avslutats eller innan en match avbryts ska bestämmas oberoende av om 80 minuter har spelats eller inte.

Första målskytt
Spel på spelare som inte spelar i matchen blir ogiltiga, och så även spel på spelare som kommer in på plan efter att det första målet gjorts. Självmål (officiella) räknas inte, om första målet är ett självmål kommer spelet att bestämmas av vem som gör andra målet.

Sista målskytt
Spel på spelare som inte spelar i matchen blir ogiltiga. Självmål (officiella) räknas inte, om sista målet är ett självmål kommer spelet att bestämmas av vem som gjorde målet före det.

Spelarspecialer:
Spelarna måste starta matchen för att spelen ska vara giltiga, de räknas annars som ogiltiga och insatsen betalas tillbaka. Självmål (officiella) räknas inte.

Hörnor:
Endast slagna hörnor räknas.

Offside:
Endast offside där spelet blåses av räknas.

Rätt resultat
Om slutresultatet av matchen inte finns som alternativ bland våra spel anses alla spel vara förlorade. Kunder kan begära odds för resultat som inte erbjuds.

Ö/U antal gula kort
Alla gula kort som ges ut till en spelare räknas. Detta inkluderar även spelare som sitter på bänken. Kort som ges till ledare som inte spelar räknas inte. Om en spelare får 2 gula kort och blir utvisad räknas det som 2 gula kort.

Sätt att göra mål (första, sista)
Frispark är det vinnande resultatet enbart när frisparksläggaren skjuter bollen direkt i mål och officiellt utses till målgörare. Om ett mål görs efter att bollen träffat någon kroppsdel förutom huvudet (nick), genom självmål, straff eller frispark kommer spelet att bestämmas som spark.

Statistikspel
Spelen bestäms enligt statistik från den arrangerande organisationen. Om ingen statistik tillhandahålls av den arrangerande organisationen kommer oberoende källor att användas för att avgöra spelen. Om tvetydig information tillhandahålls från den arrangerande organisationen och oberoende källor baseras spelresultaten på vår egen statistik.

Byten:
Byten i halvtid kommer vara satt til 45 minuter. Om båda lagen gör ett byte i samma spelstopp är det oavgjort.

Tid för mål:
Samlade mål totalt under ordinarie tid. Tiderna för målen ges som den hela minuten då de gjordes enligt officiella källan. Mål gjort på tilläggstid (första halvlek) sätts till 45:e minuten. Mål gjort på stopptid (andra halvlek) sätts till 90:e minuten.

Asiatiskt Handikapp:
I Asiatiskt Handikapp eliminerar du möjligheten för oavgjort i en fotbollsmatch. Det svagare laget ges ett försprång i form av ett handikapp och det favorittippade laget får underläge i form av samma handikapp. Det förbestämda numret på handikappet läggs till det faktiska antalet gjorda mål och ger spelresultatet. Det lag som gör flest mål inklusive handikappet vinner. Om du t.ex. satsar på att Barcelona ska slå Liverpool med ett handikapp på -1,5 måste Barcelona vinna med 2 mål eller fler. Du förlorar om Liverpool vinner, spelar oavgjort, eller förlorar med endast 1 mål. Se tabellen nedan över Asiatiskt Handikapp för exempel.

0:0 Handikapp:
Finns ingen favorit sätts handikappet till 0:0. Inget lag ges något försprång i form av handikapp. Inget handikapp läggs till det faktiska antalet mål och du får dina pengar tillbaka om matchen slutar oavgjort och du vinner om ditt lag vinner matchen.

0,25 Handikapp:
När handikappet är 0,25 kommer speciella regler att tillämpas om matchen slutar oavgjort; du vinner hälften av vad du kunnat vinna eller förlorar hälften av din satsning.

0,50 Handikapp:
När ett lag har 0,50 måls försprång, vinner du eller förlorar du. Oavgjort är inte möjligt.

0,75 Handikapp:
När handikappet är 0,75 kommer speciella regler att tillämpas om matchen slutar med ett måls ledning till favoriten: du vinner hälften av vad du kunnat vinna eller förlorar hälften av din satsning.

0:1 Handikapp:
När ett lag ges 1 mål handikapp läggs speciella regler till om favoriten vinner med 1 mål. Oavgjort är inte tillåtet i Asiatiskt Handikapp och en “no bet”-situation.

tabell fotboll

Fantasimatcher:
I Fantasimatcher tävlar två lag enbart virtuellt.
Vinnaren är det lag som gör flest mål på aktuell matchdag mot en riktig motståndare inklusive övertid. Obs: endast antalet mål räknas, vinst eller förlust är irrelevant.

Exempel:
Tottenham möter Southend, Real Madrid möter Recreativo Huelva. Fantasimatchen är Tottenham mot Real Madrid. Om Tottenham vinner med 1:0 mot Southend, medan Real Madrid förlorar 2:3 mot Recreativo Huelva, slutar Fantasimatchen 2:1 till Real Madrid.

Säsongsspel
Alla säsongsspel placerade på en spelare som byter klubb eller lånas ut till en annan klubb under sommarens transferfönster, kommer att annulleras.

Lag att flyttas ned
Spel bestäms som de lag som ligger på seriens nedflyttningsplatser vid säsongens slut. Eventuella ändringar efter säsongens slut övervägs inte för detta spel.

Turneringsspel
Alla hela turneringsspel (mål, kort, straffar etc.) bestäms utifrån officiell statistik som tillhandahålls av den arrangerande organisationen. Alla spel inkluderar förlängningstid som spelas men inte avgörande straffläggningar.

Klicka Har!Sportsbetting Tags:


Topp Sportsbook:

Bet365 Sportbetting Unibet Odds Redbet Odds

Topp Live Odds:

Betsson Svenska Odds Betway Sports William Hill Sport Betting Nordicbet sports odds Unibet livesports

Topp Odds Erbjudanden:

Betsafe Sportsbook


Topp Sport Betalningsmetoder:

Betalningsmetoder