Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/39/d404390671/htdocs/oddssvenska.com/wp-includes/post-template.php on line 284
Odds svenska logo

NordicBet Odds

Tävla om en resa för två till Premier League eller La Liga

Chans att vinna en fantastisk fotbollsresa!

Här kommer ett erbjudande från ditt favoritspelbolag som till och jultomten får svårt att slå. I vår tävling har du chans att vinna två biljetter till en Premier League-match i London eller en resa till Barcelona-Real Madrid den 22 april nästa år. Tror du tomten slår det…?

NordicBet är en marknadsledande operatör inom odds

Det enda du behöver göra är att göra ett spel (i Sportsbook eller LiveBet) som innehåller minst en Premier League-match och en match i La Liga så är du med och tävlar i vårt jullotteri med chans att få se en fantastiska match och bo två nätter på hotell eller vinna ett presentkort värt 10 000 kronor. Klicka här och gör dina spel på Premier League och La Liga

NordicBet är en marknadsledande operatör inom odds, poker och casino. Stort utbud och hög återbetalning. Njut av spelet och din upplevelse av NordicBet, och glöm inte att ha kul!

NORDICBET CHRISTMAS NEWS

Spela på handboll – vinn EM-resa

Spela på damernas VM-handboll och du har chansen att vinna en resa till finalhelgen för herrarnas EM som spelas i Serbien i januari nästa år. Klicka här och börja tävla!

Kolla in vår sida på Facebook!

Alla våra fina julerbjudanden kommer att publiceras på vår Facebook-sida. Så passa på och ta en titt på allt som händer under månaden. Besök oss i dag för att hålla dig uppdaterad. Besök vår sida på Facebook!

Klicka Har!Sportsbetting Tags:


Topp Sportsbook:

Bet365 Sportbetting Unibet Odds Redbet Odds

Topp Live Odds:

Betsson Svenska Odds Betway Sports William Hill Sport Betting Nordicbet sports odds Unibet livesports

Topp Odds Erbjudanden:

Betsafe Sportsbook


Topp Sport Betalningsmetoder:

Betalningsmetoder