Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/39/d404390671/htdocs/oddssvenska.com/wp-includes/post-template.php on line 284
Odds svenska logo

Mas Louise Côtes du Rhône

Mas Louise 2009, en ekologisk nyhet från Côtes-du-Rhône finns i butik. Vinet är gjort på en klassisk Rhônemix, 65% Grenache och 35% Syrah. Färgen är djup, doften präglas av mörka körsbär, blå plommon. Kraftfull smak med bra struktur.

Egendomen drivs av de båda bröderna Bernard och Frederic Duseigneur. Den grundades av deras föräldrar i början av 1960-talet. Unikt är att detta rör sig om en vingård som inte är omställd från vanligt till ekologiskt jordbruk – den har brukats ekologiskt sedan den planterades! Ingen kemi, inget konstgödsel på 50 år, visst går det.
Domaine Duseigneur är idag biodynamisk men i detta vin ingår druvor från ekologiska granngårdar och man nöjer sig därför med en ekologisk certifiering, välkända franska Ecocert.

Bröderna samarbetar nära med franske sommelerievärldsmästaren Philippe Faure-Brac som skrivit en mängd böcker och idag driver Le Bistrot de Sommelier i Paris. Där hittar man givetvis Duseigneurs viner liksom på många andra mer eller mindre stjärnbeströdda restauranger i Frankrike. Philippe står som garant för att vinerna är mycket matorienterade.

Mas Louise passar perfekt till julledighetens festliga och mysiga middagar med vänner och familj, men även till vitlöksdominerade kötträtter med provencalska kryddor.

Mas Louise 2009 har artikelnummer 6470 och kostar 89 kr. Vinet finns på samtliga Systembolag.

Vinguiden.comSportsbetting Tags:


Topp Sportsbook:

Bet365 Sportbetting Unibet Odds Redbet Odds

Topp Live Odds:

Betsson Svenska Odds Betway Sports William Hill Sport Betting Nordicbet sports odds Unibet livesports

Topp Odds Erbjudanden:

Betsafe Sportsbook


Topp Sport Betalningsmetoder:

Betalningsmetoder