Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/39/d404390671/htdocs/oddssvenska.com/wp-includes/post-template.php on line 284
Odds svenska logo

Malmö FF 1 Metalist Charkov 4 highlights

Malmö FF 1 Metalist Charkov 4 highlights

Tråkigt för Malmö. Resten av Sverige kan först prova få ett lag genom inledande omgångar, och sen göra det bättre. Det har dom inte lyckats så väl med dom sista åren.

Spelarna I Allsvenskan har fotboll som hobby medans man I dom stora europeiska ligorna har det som ett proffesionellt yrke och man får ju även betalt utefter det. Svensk fotboll ligger efter såpass mycket när det gäller kondition, teknik, passningsspel och fysik så att det är löjligt.

MFF såg ut som ett korpenlag igår. Den fotbollskunnige ser att det behövs utländska influenser framförallt på tränarposten och ny inspiration I svensk fotboll för den utvecklas inte överhuvudtaget. Man tror att man kan dutta bollen fram och tillbaka utan nån som helst kreativitet och utan löpningar.

Frågan är om man nånsin kommer betala för att se en Allsvensk match igen, verkligen inte som det ser ut I dagsläget. Jag ställer mig också frågan om Rikard Norling kallar sig själv för en seriös tränare för varje gång jag har sett en intervju med honom har han jämnt skämtat bort frågor och svamlar så att man undrar vad det är han pratar om.

Talang I MFFs trupp det finns det men något ledarskap som ser till så att dom också utvecklas finns definitivt inte, det är synd för spelarna eftersom man ser många som har en otrolig vilja men dom får inte rätt träning och vägledning.Sportsbetting Tags:


Topp Sportsbook:

Bet365 Sportbetting Unibet Odds Redbet Odds

Topp Live Odds:

Betsson Svenska Odds Betway Sports William Hill Sport Betting Nordicbet sports odds Unibet livesports

Topp Odds Erbjudanden:

Betsafe Sportsbook


Topp Sport Betalningsmetoder:

Betalningsmetoder