Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/39/d404390671/htdocs/oddssvenska.com/wp-includes/post-template.php on line 284
Odds svenska logo

Livespel på nätet

Så fungerar Unibets Livebetting.

livespel på nätet

Lägg dina insatser medan händelserna utvecklar sig. Vi erbjuder ett brett urval av Livebetting evenemang och du kan lägga både singel- och kombinationsspel.

Du kommer att kunna se en in-play resultattavla med aktuellt resultat och matchstatistik, medan utvalda evenemang också kan ses live med Unibet TV på ditt skrivbord.

Direktuppspelning av utvalda sportevenemang med Unibet TV är gratis, du behöver bara ha pengar på ditt konto eller ha gjort en satsning inom de föregående 24 timmarna. Fördröjningen är normalt mindre än 10 sekunder (liknande direktsänd TV).

Vår unika Ca$h-In funktion ger dig möjlighet att lösa in en aktuell insats innan resultatet avgörs, så att du kan säkra en del av dina vinster eller minska dina förluster.

Unibet erbjuder dig upp till 1200kr i bonus när du blir medlem nu! Klicka här

Unibet erkänner inte eller tar något ansvar för om resultattavlan eller livescore uppdateringen är fördröjd eller felaktig. Det är ditt ansvar att informera dig om resultatet.

Hur lägger jag ett livespel i Odds?

Om du väljer evenemanget du vill satsa på, kan se du erbjudna spel och odds. Lägg ett singelspel genom att välja utfallet du vill satsa på, placera din insats och bekräfta. Kombinationsspel: Markera alla utfall du vill satsa på (upp till 12) – de kommer att visas på spelkupongen. Placera din insats, välj dina kombinationer och bekräfta.
Om spelet inte spärras eller om oddset inte ändras inom de närmaste sekunderna (i vilket fall alla spel blir annullerade), är din insats aktiv.

Du kan se dina insatser i “Spelhistorik” under “Min spelaktivitet” i “Mitt konto”. Jugar cleopatra ahora gratis.

Vad indikerar beloppen under Livebetting odds?

När du har placerat en insats kommer dina potentiella vinster och förluster att visas under oddsen i Livebetting fönstret.

Hur fungerar Ca$h-In funktionen i Odds Livebetting?

Ca$h-In funktionen ger dig möjlighet att lösa in en aktuell insats innan resultatet avgörs, så att du kan säkra en del av dina vinster eller minska dina förluster.
Ca$h-In erbjudandet gäller endast för singel livespel och kan vara mer eller mindre än din ursprungliga insats, beroende på vad som händer i matchen. För att acceptera Ca$h-In erbjudandet, klicka på Ca$h-In knappen. Spelet fastställs enligt visade pris och pengarna sätts in på ditt konto omedelbart.

200% INSÄTTNINGS BONUS UPP TILL 1000 KR OCH 50 FREE SPINS! HÄMTA BONUS

Exempel 1

Ställningen är 0-0 i halvtid mellan Barcelona och Valencia. Du lägger ett spel på 10 £ på Barcelona som vinnare till oddset 2.00. Ett par minuter in i andra halvlek tar Barcelona ledningen med 1-0. Oddset för Barcelona har nu ändrats till 1.10, men du tror att Valencia är starka och att oavgjort eller vinst för Valencia är möjligt. Du har möjlighet att Ca$h-In din insats och få en omedelbar utbetalning på 17 £. Din vinst bekräftas vad som än händer i spelet.

Exempel 2

Ställningen är 0-0 i halvtid mellan Barcelona och Valencia. Du lägger ett spel på 10 £ på Barcelona som vinnare till oddset 2.00. I den 65:e minuten är resultatet fortfarande 0-0 och oddset för Barcelona är nu 3.00. Oavgjort eller vinst för Valencia verkar nu sannolikt. Hellre än att förlora hela din insats, bestämmer du dig för att minska dina förluster, Ca$h-In in insats och få en utbetalning på 5,70 £ omedelbart.

Tyvärr kan vi inte garantera att Ca$h-In kommer att finnas tillgängligt i hela matchen.

När får jag mina vinster från Odds Livebetting?

Spel på evenemang som sker under en match avgörs så snart resultatet avgjorts. Till exempel kommer erbjudandet “Över/Under 1,5 mål“ att avgöras så snart det andra målet gjorts. Pengarna går direkt in på ditt konto och är tillgängliga för ytterligare spel.

Varför kan jag inte hitta ett Livebetting evenemang som är planerat i Odds kalender?

Ibland kan evenemang som var planerade i vår livebettingkalender tas bort eller avbrytas när evenemanget pågår. Detta beror i allmänhet på tekniska frågor, såsom brist på TV-sändningar.Sportsbetting Tags:


Topp Sportsbook:

Bet365 Sportbetting Unibet Odds Redbet Odds

Topp Live Odds:

Betsson Svenska Odds Betway Sports William Hill Sport Betting Nordicbet sports odds Unibet livesports

Topp Odds Erbjudanden:

Betsafe Sportsbook


Topp Sport Betalningsmetoder:

Betalningsmetoder