Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/39/d404390671/htdocs/oddssvenska.com/wp-includes/post-template.php on line 284
Odds svenska logo

Hur man lägger ett spel

Hur man lägger ett spel – Betsafe

Hur man lägger ett spel

Instruktioner på hur man öppnar ett konto, gör en insättning och lägger ett spel.

Gå in på ”Odds” efter att du har loggat in på Betsafe.com, för att se våra aktuella spelobjekt. I den vänstra menyn kan du bläddra mellan sporter och ligor och bestämma vilket evenemang du vill se oddsen för. Menyn är så sofistikerad att det är fullt möjligt att begära flera odds, så att olika sporter och ligor visas samtidigt.Det har aldrig varit enklare att spela online och om du är osäker på hur du ska gå vidare kan du läsa igenom grundinstruktionerna nedan för att få en snabb genomgång av processen.

Steg 1 och 2 beskriver förberedelserna och steg 3 går igenom proceduren.

1. Registrering/anmälan

Om du vill delta i vadslagning på Betsafe måste du först registrera ett spelkonto hos oss. Registreringsprocessen är okomplicerad och bör inte ta mer än ett par minuter. Registreringsformuläret hittar du genom att antingen klicka på knappen ”Skapa konto” överst till vänster i fönstret eller genom.

2. Sätt in pengar på kontot/gör en inbetalning
När du har regsitrerat dig kommer du automatiskt att föras till en sida med flera insättningsalternativ för ditt nyregistrerade spelkonto. Fullständig information om hur du sätter in pengar finns här. Det är inte möjligt att delta i vadslagning utan att först ha satt in pengar.

Alla nya spelare får 1000 kr bonus på sin första insättning – Klicka här

3. Skapa en kupong
Gå in på ”Odds” efter att du har loggat in på webbplatsen, för att se våra aktuella vadslagningserbjudanden. I den vänstra menyn kan du bläddra mellan sporter och ligor och bestämma vilket evenemang du vill se oddsen för. Menyn är så sofistikerad att det är fullt möjligt att begära flera odds, så att olika sporter och ligor visas samtidigt.

Efter att du har valt sporter och ligor presenteras vårt erbjudande och aktuella odds, sorterade efter datum för de olika starttiderna.

Nu kan du gå vidare genom att lägga till spelobjekt på den aktiva kupongen. Det gör du genom att klicka på de utfall/odds du vill lägga till. Om du vill ändra eller ta bort objekt från din aktuella kupong är det bara att trycka på krysset intill oddset.

När kupongen är klar trycker du på ”Godkänn”-knappen nedanför kupongen för att gå vidare. I nästa steg ombeds du att skriva in önskat belopp och i det sista steget bekräftar du för att lägga spelet.

Du hittar enkelt alla dina pågående spel under ”Spelhistorik” eller ”Öppet spel” i det övre högra hörnet.

Klicka Har!Sportsbetting Tags:


Topp Sportsbook:

Bet365 Sportbetting Unibet Odds Redbet Odds

Topp Live Odds:

Betsson Svenska Odds Betway Sports William Hill Sport Betting Nordicbet sports odds Unibet livesports

Topp Odds Erbjudanden:

Betsafe Sportsbook


Topp Sport Betalningsmetoder:

Betalningsmetoder