Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/39/d404390671/htdocs/oddssvenska.com/wp-includes/post-template.php on line 284
Odds svenska logo

Fotbolls EM 2012 – Portugal v Spanien odds

Oddsen på EM 2012 – Portugal v Spanien

Portugal Spanien EM 2012

Spelbolagens bästa odds för matchen Portugal v Spanien den 27 juni 2012 i Fotbolls-EM 2012. Liga/Cup: Fotbolls-EM 2012. All information om matchen Tjeckien v Portugal den Onsdag 27 juni 20:45 i Donetsk Stadium i fotbolls EM 2012 i Polen och Ukraina.

Spanien

Spanien är både regerande europa- och världsmästare och man är återigen favoriter till ett vinna EM. Studerar du spelartruppen och spelarnas klubbar är det lätt att förstå varför. Landslaget är uppbyggt på Barcastjärnor som Xavi, Andres Iniesta, David Villa och Cesc Fabregas och tillsammans med Reals Xabi Alonso, Sergio Ramos och Iker Casillas bildar man ett suveränt landslag. Då har vi inte ens nämnt Manchester Citys David Silva som kan bli ett stort utropstecken i EM.

LIVEODDS på Portugal v Spanien – 1: 4.50 X: 3.40 2: 1.90 – Spela nu!

Portugal

Portugal har inte varit speciellt imponerande i kvalspelet men när det drar ihop sig till slutspel kan man aldrig räkna bort portugiserna. Inte med offensiva krafter som Cristiano Ronaldo, Nani och João Moutinho i laget. De har axlat manteln från ikoner som Luis Figo och Rui Costa lämnat över. I kvalet har dessutom Hélder Postiga klivit fram som en pålitlig målskytt. Försvaret är akilleshälen som förbundskapten Paolo Bento måste får ordning på.

Klicka Har!

RankingRanked 4.7 out of 5 by 17 voters.


Sportsbetting Tags:


Topp Sportsbook:

Bet365 Sportbetting Unibet Odds Redbet Odds

Topp Live Odds:

Betsson Svenska Odds Betway Sports William Hill Sport Betting Nordicbet sports odds Unibet livesports

Topp Odds Erbjudanden:

Betsafe Sportsbook


Topp Sport Betalningsmetoder:

Betalningsmetoder