Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/39/d404390671/htdocs/oddssvenska.com/wp-includes/post-template.php on line 284
Odds svenska logo

ComeOn: Kommer Messi ta hem Copa America? Argentina-Uruguay

Kommer Messi ta hem Copa America?

Denna veckas höjdpunkt sker i Argentina eftersom Copa America 2011 anordnas där!

Argentina är också en av storfavoriterna som tagit sig till kvartsfinal och är förberedda och står redo för sammandrabbningen med Uruguay nu på lördag.

Nedan finner du oddsen för finalisten av Copa America 2011

Argentina – 1.90

Brasilien – 4.00

Chile – 7.00

Uruguay – 13.00

Colombia – 13.00

Paraguay – 28.00

Peru – 91.00

Venezuela – 111.00

Ecuador – 551.00

Klicka här för dom senaste oddsen Turneringens kvartsfinaler startar denna helg, och övergår i semifinaler nästa tisdag och onsdag och därefter till den spännande finalen på söndag den 24:e juli!

Utöver det vill vi påminna dig om dina ComeOn!-poäng som du kan växla in till gratisbonusar, insättningsbonusar samt lotter i våra aktiva lotterier!

ComeOn! erbjuder internationella odds med ett av de bredaste utbuden som ger spelare världen över möjlighet att spela på mer matcher och fler marknader än vad som har varit möjligt tidigare.

Just nu får våra medlemmar tillgång till evenemang som sträcker sig över 90 länder och vi ger dig de mest konkurrenskraftiga oddsen varje dag som publiceras innan våra konkurrenter har hunnit beräkna sina egna odds.

Spela på ComeOn!

På ComeOn! ger vi dig odds som innehåller ett starkt och brett utbud av både standard- och livebetting. Här är några anledningar varför du ska välja oss:

Ett enormt utbud av ligor, speltyper och livebetting

Bättre täckning av matcher på livebetting

Högre gränser på utvalda spel

Exklusiv betting endast för ComeOn!

Enkla transaktioner genom olika betalningsmetoder

Snabba och säkra utbetalningar

Liveresultat och statistik

Vi ger dig liveresultat på alla våra marknader. Dessutom får du tillgång till statistik från tidigare matcher som du kan tänkas vilja spela på.

Till exempel, om du vill spela på Manchester United mot Arsenal får du resultat från alla tidigare möten, inklusive detaljerad målstatistik, ligaplacering och aktuell dagsform på alla lag i alla tävlingar.

Klicka Har!Sportsbetting Tags:


Topp Sportsbook:

Bet365 Sportbetting Unibet Odds Redbet Odds

Topp Live Odds:

Betsson Svenska Odds Betway Sports William Hill Sport Betting Nordicbet sports odds Unibet livesports

Topp Odds Erbjudanden:

Betsafe Sportsbook


Topp Sport Betalningsmetoder:

Betalningsmetoder