Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/39/d404390671/htdocs/oddssvenska.com/wp-includes/post-template.php on line 284
Odds svenska logo

Bwin Bonus

Bwin Bonus – SEK 150 i spelbonus

Trots att Real Madrid har förlorat tre av fyra möten med Barcelona i år leder de La Liga med fem poäng när halva serien har spelats. Nu har ju endast en av dessa matcher varit i ligan men poängen är att marängerna har förbenat svårt för sina ärkerivaler. För varje förlust kommer de dock närmre nästa seger. Kanske är det dags redan i cupreturen borta på Camp Nou.

Bwin bonus

Copa del Rey

Kan Real vända i returen?

Prestigefylld retur

Mourinhos Real Madrid har ännu inte hittat nycklarna för att låsa upp Barcelona. 2 – 1-förlusten i det första cupmötet hemma på Bernabeu blev en smärtsam påminnelse, för portugisen, om vilka som är bäst, oavsett ligaplacering.

Nu väntar retur på Camp Nou. Vilka går vidare till semi?

Barcelona 1.10
Real Madrid 6.50

Spela på Real Madrid v Barcelona LIVE

Bevisa din expertis!

Tror du att du är expert på Bundesliga? Perfekt! Placera 3-vägssingelspel på matcherna under den andra halvan av Bundesliga och hämta hem upp till EUR 20000! Du får en poäng för varje spel du spelar och två extrapoäng om spelet går hem. Ju fler poäng du tar desto större del av prispotten får du!

Spela på Bundesliga LIVE

Fotboll 25/1, 22:00 Copa del Rey Barcelona – Real Madrid
Ishockey 26/1, 19:00 Elitserien AIK – DIF
Fotboll 27/1, 20:30 Bundesliga Video Streaming Hannover – Nürnberg
Fotboll 28/1, 13:45 FA-cupen Liverpool – Man U
Alpint 29/1, 10:45 Super G, damer St. Moritz

Vinn VIP-biljetter till Bayern München!

När FC Bayern München spelar på Allianz Arena garanteras spänning på högsta nivå. Det här är din chans att få uppleva toppfotboll i Bundesliga live ur VIP-perspektiv. Vi lottar ut 4 x 2 VIP-biljetter till matchen Bayern München mot Schalke 04 den 25/2 2012 hos b’inside! Missa inte den här chansen!

Mycket efterlängtad – den åttonde upplagan av GSOP!

GSOP 8: 18 turneringar och $3 250 000 i prispotten! Allt som krävs för att vinna är skicklighet! Har du det som krävs? Spela dig i så fall till toppen i våra poker-qualifiers med lågt inköp eller så kan du köpa in dig direkt till något av de 18 huvudeventen. Höjdpunkten är Grand Slam-finalen i slutet av turneringen!

Välj den snabba vägen för dina brickor!

En snabb vinst smäller högre. Och det finns ingen snabbare backgammon-turnering än Blitz. Gör dig redo vid brädet, spela ditt bästa spel och ta hem prispotten på rekordtid! Backgammon Blitz-turneringarna startar flera gånger varje dag. Inköpen ligger på mellan EUR 2 och EUR 5. Är du sugen?

Hämta Bwin BonusSportsbetting Tags:


Topp Sportsbook:

Bet365 Sportbetting Unibet Odds Redbet Odds

Topp Live Odds:

Betsson Svenska Odds Betway Sports William Hill Sport Betting Nordicbet sports odds Unibet livesports

Topp Odds Erbjudanden:

Betsafe Sportsbook


Topp Sport Betalningsmetoder:

Betalningsmetoder