Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/39/d404390671/htdocs/oddssvenska.com/wp-includes/post-template.php on line 284
Odds svenska logo

Betsson: Se vilket lag du vill i världen live med Betsson!

Odds Svenska Betsson Sportbonus

Lägg ett spel och förverkliga din dröm

Match of your Dreams tävlingen fortsätter denna vecka och vi har sammanfört tävlingen med en av de hetaste matcherna under säsongen i den spanska ligan. Atletico Madrid repar mod efter en besvikelse i hemmamötet med Almeria när man kryssade senast. Medan Real Madrid är i form och toppar ligan för tillfället. Nu möts de i ett hett derby på Bernabeau!

Denna veckans tävling…

Hur många mål görs det på Bernabeau denna söndag när Real Madrid tar emot Atletico Madrid? Dessa matcher är alltid väldigt spännande och veckans tävling gör det ännu mer spännande. Om det görs tre eller fler mål i Madridderbyt på söndag kommer en lycklig spelare vinna sin drömmatch.

Betsson Casino

Fixa en fest…vi betalar!

Spela minst 300 rundor i veckans spel Groovy Sixties och du deltar i utlottningen för att vinna en fullt betald fest för dig och dina vänner. Plus att det finns €1000 i adderade vinstpengar att kamma hem.

Betsson Lotter

Spela våra nya spel och få €30 i bonus

Gör en insättning på ditt Lottkonto innan den 10:e november och få €30 Extra. Det är väldigt enkelt: Gå till Mitt konto, klicka på bonusen och fyll i det belopp du vill överföra till Lotter. Missa inte chansen att vinna ännu mer på våra helt nya spel, Triple Carnival och Road Racing!

SportspelSportsbetting Tags:


Topp Sportsbook:

Bet365 Sportbetting Unibet Odds Redbet Odds

Topp Live Odds:

Betsson Svenska Odds Betway Sports William Hill Sport Betting Nordicbet sports odds Unibet livesports

Topp Odds Erbjudanden:

Betsafe Sportsbook


Topp Sport Betalningsmetoder:

Betalningsmetoder