Odds svenska logo

Bästa spelbolag på nätet

Bästa spelbolag på nätet hos Unibet Sverige

spelbolag på nätet

Online betting på Unibet är snabbt och enkelt. Du kan satsa på ett stort utbud av sportevenemang samt finans, politik, väder och showbiz.

Hur lägger jag ett spel på Odds?

Välj den sport du vill satsa på och du kommer att se en rad möjliga spel. Genom att klicka på oddsen du kan lägga till ett evenemang på din spelkupong. Om du vill skapa ett kombinationsspel, klicka på oddsen för andra spel.

Välj hur mycket du vill satsa (din insats) och vilket typ av spel du vill göra. Den potentiella utbetalningen kommer att beräknas och när spelet har accepterats kommer ett kvitto att visas på “Pågående spel” fliken. Alla dina avgjorda spel visas i “Spelhistorik”.

Du måste vara inloggad och ha pengar på ditt konto för att kunna satsa.

Vad är singelspel, kombinationsspel och systemspel i Odds?

Ett singelspel är när du väljer resultatet av ett evenemang. Du kan vinna oddset multiplicerat med din insats. Du kan göra en serie singelspel med “Singel” fliken längst upp på spelkupongen.
Ett kombinationsspel är ett spel som beror på resultatet av mer än ett evenemang – du kan lägga till upp till 12 evenemang.
Om du väljer 8 evenemang låter “Kombinationer” fliken dig göra ett åttafaldigt spel. Detta är ett kombinationsspel och du måste ha förutsett varje evenemang korrekt för att få utbetalning. Om du vinner, kommer din insats att multipliceras med de totala oddsen för de 8 evenemangen.

“System“ fliken kommer att lista alla de olika kombinationsspelen som är tillgängliga inom dina 8 val. Du kan sedan satsa på dem men kom ihåg – din insats multipliceras med antalet möjliga utfall. Så om du ville satsa på en “sexling” (kombinationer av 6), skulle din insats multipliceras med 28, eftersom det är hur många vinnande kombinationer av 6 som är möjliga inom dina 8 val.
En Trixie är när du väljer 3 evenemang och lägger 4 spel – 3 dubbla och 1 trippel. En Yankee är när du väljer 4 evenemang och lägger 11 spel – 6 dubblar, 4 tripplar och 1 fyrling.

SPELA HÄR

När du gör ett systemspel kan du också välja bankirer. Detta är evenemang där du är mycket säker på resultatet, så du vill inkludera dem i varje kombination. Endast kombinationer innehållande bankiren kommer att läggas och bankiren måste vinna för att du ska få någon utbetalning.

Vad är insatsgränser i Odds?

Det minsta du kan satsa är 0.10 £, 0.10 € eller 1.00 för alla andra valutor.
Den maximala insatsen kommer att variera för olika spel. Om insatsen du anger på spelkupongen är över den maximala insatsen får du ett par alternativ. Du kan antingen minska din insats till maximala insatsen eller begära att få hela spelet accepteras.

När får jag mina vinster från Odds?

Vi strävar efter att fastställa spel så snabbt som möjligt, men ibland måste vi vänta på officiella bekräftelser av resultatet. Pengarna går direkt in på ditt konto och är tillgängliga för ytterligare spel.

Varför blev mitt Odds spel annullerat?

Om ett spel deklareras annullerat kommer det att fastställas med oddset 1.00. Detta kan hända om ditt spel godkändes med ett felaktigt pris eller efter att evenemanget hade startat.
Ett kombinationsspel kommer fortfarande att vara giltigt även om en del av det är ogiltigt. Fullständig information finns i bettingreglerna i våra regler och villkor.

Unibet erbjuder dig upp till 1200kr i bonus när du blir medlem nu! Klicka här.Sportsbetting Tags:


Topp Sportsbook:

Bet365 Sportbetting Unibet Odds Redbet Odds

Topp Live Odds:

Betsson Svenska Odds Betway Sports William Hill Sport Betting Nordicbet sports odds Unibet livesports

Topp Odds Erbjudanden:

Betsafe Sportsbook


Topp Sport Betalningsmetoder:

Betalningsmetoder