Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/39/d404390671/htdocs/oddssvenska.com/wp-includes/post-template.php on line 284
Odds svenska logo

Barcelona v Viktoria Plzen liveodds

“Det får han gärna göra, jag kan säkert lära mig massor, svarar Messi inför dagens Champions League-möte med Viktoria Plzen” Pelé.

Pele får Maradona att framstå som en raketforskare. Och då är Maradona ändå ingen raketforskare.

Pelé har verkligen svårt att ta det där med att vissa tycker att Maradona är bäst igenom tiderna.. Är han rädd att bli bortglömd? Då borde han tacka gudarna att han inte är svensk. I Sverige blir alla bortglömda, klassiskt.

bonus på sportspel

Pelé var bäst på sin tid, Maradona på sin.. Om man skulle “importera” dom från den tiden till NUTID så skulle dom INTE varit lika bra. Det är skillnad på dåtidens fotboll och nutidens.

Sen tycker jag inte att man kan säga att MESSI är bäst just nu. Att han fick guldbollen sist var bara ett stort skämt. Jag vill se hur han klarar sig i ett annat lag utan Xavi och Iniesta (läs; Argentina) innan jag kan säga att han e bäst. Finns fler som har betytt mer för sina klubblag. Bland annat Ibra då och då är det inte bara en klubb. Men tyvärr har han bara lyckats i ligaspelen, hade han lyckats ta något av sina klubblag till en CL seger och landslaget till en bra placering i VM/EM så hade han lätt varit topp 3Sportsbetting Tags:


Topp Sportsbook:

Bet365 Sportbetting Unibet Odds Redbet Odds

Topp Live Odds:

Betsson Svenska Odds Betway Sports William Hill Sport Betting Nordicbet sports odds Unibet livesports

Topp Odds Erbjudanden:

Betsafe Sportsbook


Topp Sport Betalningsmetoder:

Betalningsmetoder